Zagaykevych, Alla

Alla Zagaykevych (b.1966) is a Ukrainian composer of contemporary classical music, performance artist, organizer of electroacoustic music projects, musicologist. Education She graduated from Kiev State P.I.Tchaikovsky Conservatory (now National Music Academy of ...

gerelateerde werken

Léandre : for ensemble and electronics / Alla Zagaykevych

Genre: Electronische Muziek
Subgenre: Gemengd ensemble (2-12 spelers) met elektronica
Bezetting: fl sax-t trb acc/pf vln vc tape

Cloud Atlas : for ensemble (Version for Pierrot ensemble) / Douwe Eisenga

Genre: Kamermuziek
Subgenre: Gemengd ensemble (2-12 spelers)
Bezetting: fl sax-s/sax-a pf4h vln vc

Tell Me About It 1 : for clarinet, trombone, cello and piano / Hanna Kulenty

Genre: Kamermuziek
Subgenre: Gemengd ensemble (2-12 spelers)
Bezetting: cl trb vc pf

Bas continues : for violin and harp: opus 40a / Marijn Simons, 2007

Genre: Kamermuziek
Subgenre: Gemengd ensemble (2-12 spelers)
Bezetting: vl hp



Air Mechanics : for ensemble / Alla Zagaykevych

Uitgavenummer: 15731
Genre: Kamermuziek
Subgenre: Gemengd ensemble (2-12 spelers)
Bezetting: fl cl perc pf vln vc
Tijdsduur: 16'00"
Aantal spelers: 6
Status: volledig gedigitaliseerd (direct leverbaar)

Air Mechanics is based on the idea of using the phenomenon of movement of air masses in the atmosphere of the Earth as metaphorical ‘model’ for the development of the algorithmic system, applied to the rhythmic structure of the work.
The different trajectories of micro-motives of materials of the work (‘static’ or ‘dynamic’, ‘ascending’ or ‘descending’) organize inconsistent melodic linear structures, and at the same time - melt the polyphonic texture of the work.
Alla Zagaykevych

Indien u dit werk gaat uitvoeren, dan kunt u hier uw concert-informatie aangeven. Donemus zorgt dan voor vermelding van het concert op de Donemus Facebook pagina en in de Donemus Concertagenda.
U kunt van dit werk de partituur of andere producten on-line aanschaffen. Indien u kiest voor een downloadbaar product, ontvangt u het product digitaal. In alle andere gevallen wordt deze naar u opgestuurd. Let op dat u voor iedere gebruiker een exemplaar van het product nodig heeft.
Product Omschrijving Prijs/stuk Aantal
Partituur Download (B4), 66 paginas EUR 33,32
Hardcopy, normal size (B4), 66 paginas EUR 58,38
Hardcopy, study size (A4), 66 paginas EUR 48,40